De koers meebeleven als lid van Team Roompot – Nederlandse Loterij. Dat is het uitgangspunt van het hospitality programma dat ik namens de ploeg in dit wielerseizoen (mede) mag organiseren. Net als de relaties van onze partners bieden wij ook andere ondernemers en echte wielerfans de kans om de mooiste koersen een dag lang van dichtbij te volgen. Een ervaring die de echte sportliefhebber op zijn (of haar) bucketlist moet hebben staan!

Van de Omloop het Nieuwsblad tot de Eneco Tour. En van de Amstel Gold Race tot een rit in de Ster ZLM Toer. De wedstrijd kalender biedt vele mogelijkheden om de mooiste wielermomenten van dichtbij mee te maken. In de Benelux, maar op verzoek ook in andere Europese landen. Van een meet & greet met renners en ploegleiding bij de teambus tot het live bekijken van de finish. Inclusief alle ravitaillering onderweg en een leuk fanpakket na afloop. En dat al voor een all-inprijs vanaf € 125,= (ex B.T.W.) per persoon.

De wedstrijddag begint in ons programma op een goed bereikbare verzamelplaats op de routenaar de start. Tijdens een bezoek aan het rennerskwartier maken wij kennis met renners, ploegleiding en ondersteunend personeel. Na een voorbeschouwing met een teamlid zijn wij getuige van het startschot. In de speciale Roompot – Nederlandse Loterij V.I.P bus gaan wij vervolgens afsteken; zo ziet u de renners meerdere keren van heel dichtbij. Afhankelijk van de route bepalen we de afsteekpunten om de wedstrijd op zoveel mogelijk punten te bekijken. Dankzij de officiële koersradio en TV in de VIP bus blijven wij uiteraard op de hoogte van het koersverloop. De aankomst beleven wij live in het finishgebied. En na de terugblik (met een hapje en een drankje) bij de teambus sluiten wij een dag af die bol stond van de onuitwisbare wielerherinneringen.

Graag ontvang ik ook u bij één van onze wedstrijden. Een uniek cadeau voor de echte wielerfan, een origineel bedrijfsuitje of een mooie manier om uw zakelijke relaties een gedenkwaardige netwerk-dag te bezorgen. In kleine (vanaf twee personen) of grote groepen tot maximaal 50 gasten. Meer informatie, ook over speciaal samengestelde pakketten op maat, kunt u aanvragen door te mailen naar: office@teamroompot.nl

Bekijk deze video: https://www.youtube.com/watch?v=pZ2q0l72-6g om te zien hoe gaaf een dag mee met ons team kan zijn.

Tot ziens in koers!

Johnny Hoogerland
Teamambassadeur

Bedrijven

Een origineel bedrijfsuitje of een mooie manier om uw zakelijke relaties een gedenkwaardigenetwerk-dag te bezorgen!

Neem contact op!

Wielerfans

Een ervaring die de echte sportliefhebber op zijn (of haar) bucketlist moeten hebben staan!

Neem contact op!

Onze partners