Henk Schipper

Manager techniek & materiaal

BIO

Al een leven lang is Henk Schipper geïnfecteerd met het wielervirus. In zijn jonge jaren als meer dan verdienstelijk amateurrenner en na het afronden van zijn studie als ondernemer. Na het met succes opzetten van FFWD Wheels is Schipper sinds de oprichting betrokken bij Roompot – Nederlandse Loterij. Zijn uitgebreide netwerk in de internationale wielerwereld hebben ervoor gezorgd dat het team kan werken met de beste leveranciers van materiaal. De 49-jarige inwoner van Zwolle coördineert de contacten met de technische partners en zorgt er, samen met de mecaniciens, voor dat ‘het gereedschap’ van de renners optimaal functioneert. Naast zijn werk voor Roompot – Nederlandse Loterij heeft Schipper eind vorig jaar American Eagle nieuw leven ingeblazen. Samen met Bart Brentjens ontwikkelt hij nieuwe fietsen voor dit vermaarde merk uit de mountainbike wereld.

 

Management
& support

De ploeg bestaat niet alleen uit de renners. De ruggengraat van de ploeg zijn het management en de support. Onontbeerlijk voor top prestaties.
 

NEEM CONTACT OP

team wind tijdrit

Onze partners

shirt_teamRNL.png 

Teamshirt

Bestel nu met korting ons nieuwe teamshirt!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.