9 nov 2017

Voor versterking van ons team zoeken wij een spontane starter met een passie voor sport, die in de komende jaren op verschillende vakgebieden wil blijven groeien.  Als jij communicatief sterk, taalvaardig en administratief nauwkeurig én een kei in organiseren bent, bieden wij je graag de kans je talenten verder te ontwikkelen.

Roompot – Nederlandse Loterij is de 100% Nederlandse pro-continentale wielerploeg die in de afgelopen drie jaar is uitgegroeid tot een vaste waarde in het profpeloton. Dankzij de steun van ruim 25 partners gaan onze renners de strijd aan met de wereldtop in de belangrijkste klassiekers. Deel jij onze passie voor de wielersport en heb jij goede ideeën over hoe wij ons verhaal delen met fans en onze relaties?

Wij zoeken een jonge belofte met (minimaal) een afgeronde MBO opleiding Marketing en Communicatie of een vergelijkbare studierichting. Kandidaten uit de omgeving van Rotterdam en Gouda genieten de voorkeur. Het gaat om een dienstverband voor vier dagen per werkweek.Daarin fungeer je als aanspreekpunt voor op onze Service Course, ben jij een belangrijke schakel in de contacten met onze partners en ondersteun je het management in de dagelijkse praktijk.

Wij bieden je een afwisselende baan, waarbij je de mogelijkheid hebt om alle ins en outs van een professionele sportorganisatie van binnenuit te beleven. Ben jij een no nonsens type, en voel jij je thuis in een energieke omgeving waarin ‘niet lullen, maar poetsen’ het credo is? Stuur dan je cv en een creatieve presentatie van jezelf naar: office@teamroompot.nl

Onze partners

shirt_teamRNL.png 

Teamshirt

Bestel nu met korting ons nieuwe teamshirt!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.