Raymond Kreder

Geboortedatum
  • 26 november 1989
Gewicht
  • 70 kg
Lengte
  • 177 cm
Profdebuut
  • 2012
Specialiteit
  • Sprinter
Woonplaats
  • Oudenbosch

BIO

Met een handvol podiumplaatsen zou Raymond Kreder tevreden kunnen terugkijken op het afgelopen seizoen. Het tegendeel is waar; de snelle sprinter baalt dat hij geen koers wist te winnen. Een tweede plaats in een rit in de Vierdaagse van Duinkerke (achter Coquard) was Kreder’s beste resultaat.  Met ruim twintig klasseringen in de Top-10 van een UCI wedstrijd was hij in 2015 één van onze meest succesvolle renners. De snelle sprinter was dicht bij de zege in onder andere ritten in de Tour de l’Eurometropole, Circuit de Sarthe en Post Danmark Rundt. De jongere broer van Michel (die is vertrokken naar Aqua Blue Sport) is bovendien meervoudig Nederlands Kampioen op de baan op verschillende disciplines.

www.raymondkreder.nl

Management
& support

De ploeg bestaat niet alleen uit de renners. De ruggengraat van de ploeg zijn het management en de support. Onontbeerlijk voor top prestaties.
 

NEEM CONTACT OP

team wind tijdrit

Onze partners

shirt_teamRNL.png 

Teamshirt

Bestel nu met korting ons nieuwe teamshirt!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.