Jesper Asselman

Geboortedatum
  • 12 maart 1990
Gewicht
  • 71 kg
Lengte
  • 184 cm
Profdebuut
  • 2015
Specialiteit
  • Geaccidenteerde parcoursen
Woonplaats
  • Huissen

BIO

Met de winst in de Energiewacht van Drenthe bezorgde Jesper Asselman het team vorig jaar maart de eerste zege van het ons tweede seizoen. Eerder was de Westlander de man van de ‘onverwachte voltreffer’ in de Eneco Tour. Na een geslaagde aanval pakte hij toen in Breda de leiderstrui, om die vervolgens twee dagen te dragen in de Nederlands - Belgische World Tour wedstrijd. De bij de befaamde wielerclub Westland Wil Vooruit geschoolde inwoner van Huissen was in zijn eerste jaar als prof al prima gestart met een 4e plaats in de Ronde van Drenthe. Een zelfde klassering liet hij noteren in de Ronde van (Belgisch) Limburg. Afgelopen seizoen viel Asselman ook op voor ‘een neusje’ voor de juiste ontsnapping en behaalde hij een tweede plek in de eerste etappe van Tour des Fjords.  Als specialist achter de derny pakte hij, achter gangmaker Herman Bakker, de nationale titel op dit baanonderdeel en eindigde hij als 2e op het EK.

Management
& support

De ploeg bestaat niet alleen uit de renners. De ruggengraat van de ploeg zijn het management en de support. Onontbeerlijk voor top prestaties.
 

NEEM CONTACT OP

team wind tijdrit

Onze partners

shirt_teamRNL.png 

Teamshirt

Bestel nu met korting ons nieuwe teamshirt!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.