Sjoerd van Ginneken

Geboortedatum
  • 06 november 1992
Gewicht
  • 72 kg
Lengte
  • 185 cm
Profdebuut
  • 2015
Specialiteit
  • Aanvallen
Woonplaats
  • Heerle

BIO

Eén van de debutanten die de afgelopen twee seizoen bewees prima op zijn plaats te zijn in het profpeloton heeft zijn contract bij Roompot – Nederlandse Loterij met twee jaar verlengd. Van Ginneken is een aanvaller met sterk eindschot die is geboren en getogen in Heerle. De Brabander was in de zomer van 2015 op dreef in de Ronde van Oostenrijk en kwam in die etappewedstrijd tot drie ereplaatsen. Afgelopen seizoen wist hij ook weer een aantal ereplaatsen te behalen, zo werd hij derde in de tweede etappe in de Ronde van Oostenrijk. De voormalig handballer is samen met Brian van Goethem, Nick van der Lijke en Jeroen Meijers actief als ambassadeur voor sponsor ZLM Verzekeringen. 

www.sjoerdvanginneken.nl

Management
& support

De ploeg bestaat niet alleen uit de renners. De ruggengraat van de ploeg zijn het management en de support. Onontbeerlijk voor top prestaties.
 

NEEM CONTACT OP

team wind tijdrit

Onze partners

shirt_teamRNL.png 

Teamshirt

Bestel nu met korting ons nieuwe teamshirt!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.