Jammer dit event is al geweest, houd de website in de gaten voor toekomstige hospitality-events.

 

Beleef samen met Johnny een koersdag in de Binck Bank Tour!   

Altijd al eens die unieke wielersfeer van Team Roompot - Nederlandse Loterij willen proeven, en al onze renners en ploegleiders willen ontmoeten. De enige 100% Nederlandse wielerploeg geeft u die mogelijkheid tijdens de Binck Bank Tour (7 - 13 augustus as). Tijdens een vijftal etappeā€™s hebben we de mogelijkheid om met een beperkt aantal gasten als vip de koers te volgen. Ik leid u dan rond achter de schermen en vertel u alles over de koers van start tot finish. Dichterbij komt u nooit. 

De volgende data/etappe's zijn nog vrij:

Maandag 07/08 Breda - Venray

Dinsdag 08/08 Voorburg (Individuele tijdrit)

Donderdag 10/08 Lanaken (B)

Vrijdag 11/08 Sittard - Geleen

en nog beperkt de finale op zondag 13/08 in Gerardsbergen (B)

 

De prijs voor dit complete arrangement bedraagt euro 100,00 ex. btw per persoon. Natuurlijk is het ook mogelijk om met meerdere personen mee te gaan. Vanaf 6 personen heeft u al een busje voor uw eigen groep. De prijs bedraagt dan euro 540,00 ex. btw per groep van max. 6 personen.

Hoe verloopt zo'n dag?

De wedstrijddag begint in ons programma op een goed bereikbare verzamelplaats op de route naar de start. Tijdens een bezoek aan het rennerskwartier maken wij kennis met renners, ploegleiding en ondersteunend personeel. Na een voorbeschouwing van een ploegleider (Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel of Michel Cornelisse) zijn wij getuige van het startschot. Met de speciale Roompot – Nederlandse Loterij vip-busjes gaan wij vervolgens afsteken; zo ziet u de renners meerdere keren van heel dichtbij. In de loop van de middag gaan we richting de finish en worden we verwacht in de vip-village van de organisatie. Voor de catering wordt uiteraard gezorgd; koffie, wat lekkers, lunch en drankjes voor onderweg en in de vip-village zijn er diverse hapjes en drankjes. Vanaf de vip-locatie kunnen we de laatste kilometers van de koers volgen (er zijn diverse passages en er staan grote videoschermen) en de finish beleven. Na de finish vertrekken we weer naar de teambus alwaar de ploegleider en een van de renners een analyse zullen geven van de koers. Moe maar voldaan rijden we daarna terug naar ons opstappunt. Voordat u naar huis vertrek ontvangt u nog een goodiebag van de ploeg.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Maak uw wensen kenbaar via: office@teamroompot.nl en wij nemen direct contact met u op.

Tot ziens in koers!

Johnny Hoogerland
Teamambassadeur

 

Bekijk deze video: https://www.youtube.com/watch?v=pZ2q0l72-6g om te zien hoe gaaf een dag mee met ons team kan zijn.

Button VIP

Bedrijven

Een origineel bedrijfsuitje of een mooie manier om uw zakelijke relaties een gedenkwaardigenetwerk-dag te bezorgen!

Neem contact op!

Wielerfans

Een ervaring die de echte sportliefhebber op zijn (of haar) bucketlist moeten hebben staan!

Neem contact op!

Onze partners