Pim van der Wildt

Manager communicatie

Woonplaats
  • Zwolle

BIO

Zeer ervaren reclame- en communicatie professional die verantwoordelijk is voor de totale uitstraling van het team. Na zijn jarenlange betrokkenheid bij de damesteams van Michael Zijlaard en Leontien Zijlaard-Van Moorsel één van de bedenkers van het ‘Orange Cycling’ concept. De in Zwolle woonachtige Van der Wildt bedenkt, met zijn collega’s van Reclame Adviesbureau Advice, alle uitingen van Roompot – Nederlandse Loterij. Van website tot teamposter. En van het totaalplaatje van het wagenpark tot dit magazine. De immer enthousiaste zestiger speelt bovendien een belangrijke rol bij de eigen events en het hospitality programma van het team.

 

Management
& support

De ploeg bestaat niet alleen uit de renners. De ruggengraat van de ploeg zijn het management en de support. Onontbeerlijk voor top prestaties.
 

NEEM CONTACT OP

team wind tijdrit

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.