30 jun 2017

Een week na de strijd om de, in de afgelopen dagen veelbesproken, roodwitblauwe kampioenstrui van het NK start Roompot – Nederlandse Loterij zondag opnieuw in eigen land. In de Koga Slag om Norg gaat een achttal renners onder leiding van Michel Cornelisse proberen de zegeteller dit seizoen van één op twee te krijgen. Als is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan in de tot U.C.I. 1.1 koers gepromoveerde wedstrijd over een bijzonder parkoers.

Op de ruim 190 kilometer lange route is sprake van vele onverharde wegen. Vooral de vijf gravelstroken in de vijf lokale omlopen (van steeds 16.5 kilometer) zullen de finale zondagavond tot een ware ‘slag’ maken.  Vorig jaar won Fabio Jakobsen en de nationaal kampioen bij de beloften behoort ook nu tot de kanshebbers. De tegenstand komt verder van o.a. de veldrijders van Beobank-Corendon en vijf sterke Nederlandse continentale teams.

Coen Vermeltfoort (tweede in Drenthe in 2014) is één van de renners van Roompot – Nederlandse Loterij die graag wil scoren. Verder hopen Berden de Vries en Elmar Reinders op een goed resultaat in eigen provincie. Onze andere mannen op de startlijst zijn Jesper Asselman (foto), Martijn Budding, Taco van der Hoorn, Raymond Kreder en Jeroen Meijers. De ‘Koga Slag om Norg’ is zondag vanaf 17.00 uur live te volgen via de stream op: http://www.slagomnorg.nl/live 

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.