3 aug 2017

Dwars door het Hageland – Aarschot is komende zaterdag een wedstrijd waar een flink aantal renners van Roompot – Nederlandse Loterij met extra belangstelling naar uitkijkt. Met liefst 26 stroken met onverharde of kasseistroken is de zesde koers uit de Napoleon Games Cycling Cup er één voor specialisten. Ploegleider Jean-Paul van Poppel heeft bovendien twee renners in zijn selectie die in de top tien van het klassement van deze serie Belgische klassiekers staan.

Jesper Asselman (zesde) en Coen Vermeltfoort (achtste) zullen om die reden ook nu punten willen scoren. Daarnaast ziet Berden de Vries ‘Hageland’ als één van de mooiste wedstrijden van het jaar en zullen ook Pim Ligthart, Elmar Reinders, Taco van der Hoorn (foto) en Brian van Goethem gemotiveerd aan het vertrek staan op de Grote Markt van Aarschot.

Naast de onverharde stroken zijn er in het 193 kilometer lange parcours vijftien beklimmingen opgenomen. De laatste daarvan is de Allerheiligenberg naar de Citadel in Diest, waar de aankomst ligt. Vorig jaar won Niki Terpstra daar en was Tim Kerkhof met een 15e plaats onze eerste man in de uitslag. Een live verslag van de wedstrijd is zaterdagmiddag vanaf 15.40 uur te volgen via de website: www.vtm.be/live  

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.