4 aug 2017

Nick van der Lijke mist zondag de wegwedstrijd voor profs op het Europees Kampioenschap. De renner van Roompot – Nederlandse Loterij heeft nog te veel last van een eerder deze week opgelopen schouderblessure. Van der Lijke heeft zich daarom bij bondscoach Thorwald Veneberg moeten afmelden voor de titelstrijd in het Deense Herning. Ook de Binck Bank Tour komt helaas te vroeg voor hem.

Van der Lijke kwam maandag hard ten val in de GP Tim Wellens in het Belgische Sint-Niklaas. Afhankelijk hoopte hij weer op tijd fit te zijn, maar het herstel verloopt minder snel dan gehoopt. Brian van Goethem vervangt de geboren Middelburger in de selectie van Erik Breukink en Jean-Paul van Poppel voor de etappewedstrijd uit de U.C.I. World Tour, die maandag van start gaat in Breda.

André Looij is daardoor de enige vertegenwoordiger van Roompot – Nederlandse Loterij in de K.N.W.U. selectie voor het EK in Denemarken. Die wedstrijd start zondag om 11 uur en gaat over twaalf omlopen van 20 kilometer rond Herning.

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.