4 sep 2017

Zondag 24 september aanstaande gaat een mooie wieler dag worden. Niet alleen organiseert Roompot – Nederlandse Loterij tijdens de derde Oranje Peloton Tocht bij Paleis Soestdijk de fan dag, het oranje gevoel zal ook op een andere manier aangewakkerd worden. Dankzij een samenwerking tussen organisator Sportvibes, KNWU en Centric kunnen deelnemers de

wegwedstrijd voor de mannen op het WK Bergen live volgen. Steun onze landgenoten in hun strijd om de regenboogtrui en kijk na afloop van de tocht met ons mee op groot scherm!

In Studio Oranje Peloton geven Johnny Hoogerland en de ploegleiders van de 100% Nederlandse pro-continentale profploeg live commentaar op de wedstrijd en het koersverloop. Ook wordt contact gezocht met KNWU-bondscoach Thorwald Veneberg.

Naast dit unieke middagprogramma in de tuin van het voormalig koninklijk paleis is er ook een WK-prijsvraag en zijn er speciale acties voor leden van de K.N.W.U. Zo krijgen deelnemers in aanloop naar de Tocht tips van de bondscoach en maakt iedereen kans op wielerkleding van het nationale team.

De ‘Koninginnenrit van Nederland’ kent drie nieuwe routes (65, 120 en 165 km) over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. De langste afstand is inclusief de beklimming van de Amerongse Berg en de Italiaanseweg. Uiteraard zijn er onderweg verschillende service- en verzorgingspunten waar de verzorgers en mecaniciens van Roompot – Nederlandse Loterij klaar staan voor eventuele ondersteuning.

Om met zoveel mogelijk wielerfans en Oranjesupporters naar de ontknoping van het WK te kunnen kijken (en niet uren te hoeven wachten) zijn de starttijden van de Oranje Peloton Tocht aangepast op het middagprogramma. Bij terugkomst is er muziek, catering en live verbinding met Noorwegen. Studio Oranje Peloton start om 15.00 uur.

08.00-10.00 uur Start 165km*

10.00-12.00 uur Start 120km*

11.00-12.00 uur Start 65km*

15.00 uur Studio Oranje Peloton met Johnny Hoogerland en ploegleiders #teamRNL

17.00 uur Finish + Huldiging WK-prijsvraag

*Er kan worden gestart tussen 08.00 en 12.00 uur. Geadviseerde starttijden zijn richtlijnen (met oog op middagprogramma) en naar eigen inzicht en op basis van eigen tempo te bepalen. In de week voor de Tocht maken wij het schema met de vertrektijden van de renners van Roompot – Nederlandse Loterij, teamambassadeur Johny Hoogerland, Leontien Zijlaard – Van Moorsel, Erik Breukink en Jean-Paul van Poppel bekend.

Deelname kost €27,50 en is incl. Oranje Peloton armwarmers (t.w.v. €20). Daarnaast krijgen KNWU-leden op vertoon van hun ledenpas het officiële en weerbestendige Oranje Peloton Windvest* (t.w.v. €34,95) cadeau. Ook goed verzekerd de weg op en profiteren van alle voordelen van het KNWU-lidmaatschap? Het basislidmaatschap is er al vanaf €11,50 per jaar. Klik voor info en mogelijkheden op: http://www.knwu.nl/lid-worden/basislidmaatschap

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.