6 sep 2017

Berden de Vries vertrekt na dit seizoen bij Roompot – Nederlandse Loterij. De Drent is één van de renners die niet in aanmerking komt voor een nieuw contract bij de 100% Nederlandse pro-continentale ploeg.

De 28-jarige De Vries eindigde dit seizoen als tweede in de slotetappe van de Vierdaagse van Duinkerke. “Maar verder heb ik vooral erg veel pech gehad, met bijvoorbeeld wel twaalf valpartijen. Het is natuurlijk teleurstellend dat er geen plaats meer voor mij is, maar ik ben de ploegleiding tegelijkertijd dankbaar voor de kansen die ik in de afgelopen drie jaar heb gehad. Ik wil graag mijn carrière voortzetten en ben met mijn management hard op zoek naar een team waar ik mij kan revancheren voor dit pechseizoen”.

Teammanager Michael Zijlaard van Roompot – Nederlandse Loterij gunt De Vries wat dat betreft het beste. “Berden is een prima renner, maar omdat wij binnen ons team jonge talenten kansen willen blijven geven, is het noodzakelijk dit soort beslissingen te nemen. Wij moeten blijven selecteren om die doorstroming te garanderen”.

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.