12 sep 2017

De 58e editie van de GP de Wallonie is woensdag de eerste van een serie van vier eendagswedstrijden in België en Frankrijk waarin Roompot – Nederlandse Loterij in de komende vijf dagen van start gaat. De 1.1. klassieker met finish op de Citadel van Namen gaat over 212 kilometer en start in Chaudfontaine.

Ploegleider Michel Cornelisse staat aan het vertrek met zeven renners. Naast Taco van der Hoorn zijn dat Martijn Budding, Etienne van Empel, Oscar Riesebeek, André Looij, Berden de Vries en Coen Vermeltfoort.

De tegenstand in het heuvelachtige Waalse landschap (met onderweg zes beklimmingen) komt onder andere van zes World Tour teams. Vorig jaar won Tony Gallopin (Lotto-Soudal) en finishte Huub Duijn als vierde namens #teamRNL Inmiddels maakt de Noord-Hollander deel uit van de Veranda’s Willems-Crelan ploeg.

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.