5 oct 2017

Pim Ligthart en vijf van zijn huidige ploeggenoten hebben hun verbintenis met Roompot – Nederlandse Loterij verlengd. Naast de voormalig nationaal kampioen zullen ook Jesper Asselman, Etienne van Empel, Brian van Goethem, Nick van der Lijke en Coen Vermeltfoort volgend jaar weer uitkomen voor het 100% Nederlandse pro-continentale profteam. Met in totaal achttien renners uit eigen land is de selectie voor 2018 daarmee compleet.

“Dit zijn allemaal jongens waarvan wij als ploegleiding denken dat ze nog steeds stappen kunnen zetten in hun ontwikkeling. Pim en Coen zijn waardevolle krachten die ervaring brengen en wedstrijden kunnen winnen. En ook de andere vier  hebben specifieke kwaliteiten die passen bij ons team. Bovendien ontwikkelen zij zich nog steeds”, zegt Michael Zijlaard over de zes contractverlengingen. Van acht andere renners lopen de verbintenissen nog door.

Eerder versterkte Roompot – Nederlandse Loterij zich voor het nieuwe seizoen met Wouter Wippert, Jan-Willem van Schip, Hartthijs de Vries en de winnaar van de Topcompetitie; Robbert de Greef. Naast Martijn Tusveld, die de overstap maakt naar de U.C.I. World Tour (Team Sunweb), zullen Berden de Vries, André Looij en Raymond Kreder de ploeg verlaten. Sprinter Kreder gaat een avontuur aan bij een continentale formatie buiten Europa. De 22-jarige Looij zoekt nog naar een team voor volgend seizoen. 

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.