6 oct 2017

Roompot – Nederlandse Loterij keert komende zondag terug in één van de oudste wedstrijden op de internationale wielerkalender. Parijs – Tours gaat voor de 111e keer van start, dit keer in Brou. Ploegleider Jean-Paul van Poppel staat aan het vertrek met een gemotiveerd team, dat er veel aan gelegen is de scorekaart uit te breiden met een aantal goede uitslagen.

Pim Ligthart was al eens tiende in Tours en krijgt een parcours voorgeschoteld dat hem moet liggen. Verder maakt Taco van der Hoorn zijn rentree na ziekte en zal Brian van Goethem er opnieuw veel aan gelegen zijn een goede wedstrijd te rijden zondag. De Zeeuws-Vlaming zat in de afgelopen twee edities steeds mee in de lange vlucht. Onze andere renners zijn: Jesper Asselman, Jeroen Meijers, Elmar Reinders, Oscar Riesebeek en Coen Vermeltfoort.

De tegenstand in Parijs-Tours komt onder andere van negen ploegen uit de U.C.I. World Tour. Zo levert Quick Step Floors, met de winnaar van vorig jaar Fernando Gaviria en de sterke Matteo Trentin, die in 2015 won, een aantal favorieten. De U.C.I. 1.HC koers is 234,5 kilometer lang en kent drie cotes in de finale. De Cote de l’Epan is de laatste op zo’n zeven kilometer van de meet. Een live verslag van de wedstrijd is zondagmiddag te zien op Sporza (Eén) en Eurosport.

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.