10 oct 2017

De Famenne Ardenne Classic is woensdag een nieuwe wedstrijd op de agenda van Roompot – Nederlandse Loterij. De eerste editie van de U.C.I. 1.1 koers in de Belgische provincie Luxemburg is 195 kilometer lang en kent een heuvelachtig parcours met in totaal negen beklimmingen. De Cote de Charmeux zal daarvan in de slotomloop vier keer beklommen worden. Ploegleider Erik Breukink komt in startplaats Marche en Famenne aan het vertrek met een grotendeels ervaren team.

Naast Pim Ligthart maakt ook Brian van Goethem deel uit van de selectie. De Zeeuws-Vlaming kende een sterk optreden in Parijs-Tours waarin hij liefst 225 kilometer in de aanval was. Verder zijn Jesper Asselman, Sjoerd van Ginneken (foto), Etienne van Empel, Taco van der Hoorn, Martijn Budding en Jeroen Meijers van de partij.

De concurrentie komt onder meer van het World Tour team van Lotto-Soudal en (bijvoorbeeld) de Nederlandse Continentale ploegen van SEG en Delta Cycling met onze nieuwe aanwinsten voor 2018; Hartthijs de Vries en Jan-Willem van Schip. Een live-verslag van de Famenne Ardenne Classic is woensdagmiddag te volgen via een stream op: www.tvlux.be

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.