13 oct 2017

De Kattendijksedijk, de Zeelandburg en de Oosterscheldekering. De voorlaatste wedstrijd van het seizoen brengt Roompot – Nederlandse Loterij naar wat je vertrouwde grond zou kunnen noemen. De eerste editie van de Tacx Pro Classic trekt zaterdag door Midden-Zeeland en het spreekt voor zich dat de selectie van Erik Breukink zich graag wil tonen in de streek waar o.a. de roots van de hoofdsponsor liggen.   De U.C.I. 1.1 wedstrijd is de voortzetting van de Ronde van Zeeland Seaports, die in 2015 voor het laatst werd verreden.

Brian van Goethem zal zich, als geboren en getogen Zeeuw, prima op zijn plaats voelen op het ruim 200 kilometer lange parcours door zijn thuisprovincie. Ook teamgenoten als Jesper Asselman, Pim Ligthart, Elmar Reinders, Martijn Budding en Taco van der Hoorn kijken uit naar wat een waaierkoers zou kunnen worden. Tim Ariesen en Coen Vermeltfoort zijn de snelle mannen in de selectie van Breukink.

De Tacx Pro Classic start in Middelburg en finisht op Neeltje Jans. In de finale zijn er twee omlopen rond het Delta Park in de Oosterschelde. In het deelnemersveld zorgen Team BMC, Lotto-Soudal en Lotto.nl-Jumbo voor de World Tour inbreng. Een live-verslag van de koers is te volgen via Eurosport en Omroep Zeeland.

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.