15 oct 2017

Mooie tradities die in stand worden gehouden. Het is één van de aantrekkelijke kanten van de wielersport. Het seizoen afsluiten in de Sluitingsprijs Putte-Kapellen is één van die tradities. En mede dankzij organisator Golazo (die de wedstrijd op de kalender hield) maakt Roompot – Nederlandse Loterij dinsdag de laatste wedstrijdkilometers van het jaar in de Belgisch – Nederlandse grensplaats.

Ploegleider Michel Cornelisse werkt met een team waarvan een aantal mannen zeker de goede vorm nog eens zal willen tonen. Dat geldt bijvoorbeeld voor Taco van der Hoorn (tweede in de Tacx Pro Classic), Coen Vermeltfoort (zesde in Zeeland) en Brian van Goethem (vorig jaar lang mee in de aanval). Maar ook Jesper Asselman, Sjoerd van Ginneken en Oscar Riesebeek (terug na ziekte) zullen willen scoren in Putte-Kapellen. André Looij en Berden de Vries rijden daar hun laatste wedstrijd in het oranje shirt en zullen op gepaste wijze afscheid willen nemen van de ploeg die hun drie jaar een kans heeft geboden in het profpeloton.

Net als in voorgaande jaren is er in de 84e editie van de Sluitingsprijs sprake van elf omlopen van steeds 16.2 kilometer. De start is om 12.50 uur op het Dorpsplein Kapellen. Vorig jaar won Roy Jans, terwijl Wim Stroetinga in 2012 de laatste Nederlandse winnaar was. Nu verschijnen er met Lotto.nl-Jumbo en Lotto-Soudal twee teams uit de U.C.I. World Tour aan het vertrek. Roompot – Nederlandse Loterij is één van de vijf pro-continentale ploegen.

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.