25 nov 2017

Johnny Hoogerland gaat in het nieuwe jaar beginnen aan een bijzonder avontuur. Samen met echtgenote Gerda en hun dochters verhuist de voormalig Nederlands Kampioen naar Oostenrijk. In de provincie Karinthië neemt Hoogerland zijn intrek in een ontbijtpension, waar hij onder andere fietsarrangementen voor bedrijven gaat organiseren. De ‘Zeeuwse Leeuw’ verlaat zijn thuisprovincie en stopt ook als ambassadeur van Team Roompot – Nederlandse Loterij.

“Nadat ik in 2016 besloot om mijn professionele wielercarrière te beëindigen, hebben wij als gezin veel nagedacht over waar onze toekomst zou liggen”, zegt Hoogerland over de stap die hij gaat zetten. “Gerda komt uit een schaatsgezin en ging in de winter vaak met haar familie naar de Weissensee om te schaatsen. Na onze huwelijksreis in dezelfde omgeving, afgelopen zomer, wisten wij het 100% zeker; hier willen wij wonen. En omdat de regio rond Velden am Wörthersee op het drielandenpunt van Oostenrijk met Italië en Slovenië zich prima leent voor prachtige, uitdagende fietstochten en fijne vakanties willen wij daar graag aan de slag”.

In de zomer van 2014 was Johnny Hoogerland de eerste renner die zich aan het toen net gestarte Team Roompot verbond. De 34-jarige Zeeuw was twee seizoenen actief voor de ploeg en fungeerde in het afgelopen jaar als teamambassadeur. Hij was daarbij mede verantwoordelijk voor de organisatie van het hospitality programma en de contacten met partners. Meer informatie over zijn nieuwe onderneming is te vinden op www.pensionhoogerland.com

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.