2 dec 2017

Nick van der Lijke is zaterdag in Apeldoorn Nederlands Kampioen achter de derny geworden. Achter de rug van gangmaker Michel Vaarten bleef de renner van Roompot - Nederlandse Loterij voormalig ploeggenoot Reinier Honig voor, die tweede werd. Naast Van der Lijke stond ook Maikel Zijlaard op het podium. Die jonge Rotterdammer is de zoon van gangmaker Ron Zijlaard, terwijl de nieuwbakken kampioen al enige tijd samenwoont met diens dochter Nicky.

Raymond Kreder plaatste zich op de baan van Omnisport ook voor de finale, maar moest daarin (achter neef Dennis) vroegtijdig afhaken. Jan-Willem van Schip, die in het nieuwe jaar voor Roompot - Nederlandse Loterij zal uitkomen, moest zich door ziekte afmelden voor de nationale titelstrijd. 

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.