8 jan 2018

Team Roompot – Nederlandse Loterij draagt in het seizoen 2018 de kleding van Q1905. De wielerploeg en het oer-hollandse merk tekenden een contract voor drie seizoenen, ingaande per januari 2018. Q1905, ontstaan als Quick in 1905, wordt bij Team Roompot – Nederlandse Loterij de opvolger van Craft.

Teammanager Michael Zijlaard is in zijn nopjes met het partnerschap en het legendarische merk, dat naast de renners ook de staf en het management van de ploeg zal kleden. ‘Vanaf het eerste moment voelde de samenwerking voor ons als een warm bad. Daarnaast is het een no-nonsense bedrijf, dat dus heel goed bij ons past’, zegt hij. ‘Ze zijn authentiek, modern en vernieuwend en hebben oog voor de toekomst. Wij zullen spelers en staf inzetten om het merk en de producten met het zo bekende Q logo verder te promoten, zowel nationaal als internationaal.’

Ook Rini van Trigt, eigenaar van Quick Sports International, toonde zich zeer gelukkig nadat alle contracten waren getekend. ‘Wij zijn bijzonder trots en blij om partner te zijn bij Team Roompot – Nederlandse Loterij. Het beleid dat de ploeg voert, door met Nederlandse renners en talenten richting de top te gaan, spreekt ons enorm aan. We hebben een rijke sporthistorie die we koesteren met heel ons hart. We hopen dat we samen met Team Roompot – Nederlandse Loterij een succesvolle tijd tegemoet gaan. We zijn wereldveroverend, maar oer-hollands.’

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.