14 dec 2016
Voor het eerst in het bestaan van de ploeg begint Roompot - Nederlandse Loterij het nieuwe seizoen 'Down Under'. Na het Albert Park criterium in Melbourne op 26 januari, start het team drie dagen later in de Cadel Evans Great Ocean Road Race. De wildcard voor deze wedstrijd uit de U.C.I. World Tour werd vandaag bevestigd. Van 1 tot en met 5 februari volgt nog de Herald Sun Tour.“Mooi dat wij een uitnodiging voor deze Australische wedstrijden hebben ontvangen” is Erik Breukink enthousiast over de trip in het begin van het volgend jaar. “Het is niet alleen een prima kans voor onze renners om al vroeg in het seizoen op een hoog niveau te kunnen acteren, maar ook een erkenning voor ons jonge team. Organisatoren zien ons graag komen. Bovendien gaan de koersen in Australië over mooie parcoursen en zijn de wedstrijden prima georganiseerd”, aldus één van de ploegleiders van Roompot – Nederlandse Loterij.Breukinks collega Jean-Paul van Poppel zal met zeven renners naar de wedstrijden in de deelstaat Victoria afreizen. Een andere gedeelte van de Nederlandse pro-continentale profploeg zal eind januari in Spanje actief zijn. Het Europese programma start op 26/1 in de Challenge Mallorca.

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.