28 mar 2018

De ziekenboeg is helaas weer een renner rijker na afgelopen weekend. Etienne van Empel heeft bij een val in de Classic Loire Atlantique zijn sleutelbeen gebroken en is de komende 3 à 4 weken uit de roulatie.

‘‘Tja, je doet er helaas niks aan. Ik kan nu bij de andere jongens van de ploeg in de lappenmand aansluiten’’, knipoogt Van Empel. Zo raakt deze alsmaar voller, want ook Taco van der Hoorn en Jesper Asselman zitten hier nog in. Het goede nieuws is dat Nick van der Lijke de ziekenboeg net heeft verlaten en op de weg terug is.

Ik belandde precies op m'n sleutelbeen

Veel kon de Trichtenaar niet aan de val doen. ‘‘Ik zat eigenlijk helemaal voorop in het peloton en twee man voor mij stuurde een bocht te hard in en schoven voor mijn neus onderuit. Ik kon ze niet meer ontwijken en werd meegenomen in hun val. Ik belandde precies op mijn sleutelbeen’’, zegt Van Empel.

röntgen van empel 

De herstelperiode gaat tussen de 3 en 4 weken in beslag nemen, maar Van Empel hoopt zelf snel weer op de Tacx te zitten om zo de conditie op peil te houden.

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.