12 apr 2018

Team Roompot - Nederlandse Loterij vraagt aandacht voor hulpbehoevende gezinnen

Wielerteam Roompot-Nederlandse Loterij draagt komende zondag tijdens de Amstel Gold Race eenmalig een speciaal shirt met het logo van de Koos Konijn Foundation. De ploeg wil zo aandacht vragen voor gezinnen die het moeilijk hebben en met behulp van de goede doelenorganisatie kunnen genieten van een gratis vakantie.

Wielerliefhebbers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken maken via Facebook kans om een volledig VIP-arrangement te winnen tijdens de race op 15 april door te reageren op een oproep.

Kopman Pieter Weening is klaar voor de enige Nederlandse wielerklassieker die komend weekend voor de 53ste keer wordt verreden: “Ook als renners dragen wij de Koos Konijn Foundation een warm hart toe. De Amstel Gold Race voelt dit jaar voor ons dan ook extra speciaal met dit unieke shirt om onze schouders.”

Honderden gezinnen gratis op vakantie
De komende jaren zullen diverse Koos Konijn Foundation-huizen geopend worden om gezinnen die te kampen hebben met ziekte of financiële problemen de kans te bieden om gratis op vakantie te gaan. Het eerste huis staat op vakantiepark Weerterbergen. De tweede woning wordt binnenkort gebouwd op vakantiepark Hunzedal en is ontworpen door leerlingen uit Groep 8 van basisschool De Kirreweie uit het Zeeuwse Burgh-Haamstede. Zij wonnen de ontwerpwedstrijd van de Koos Konijn Foundation.

Samenwerking Nationaal Fonds Kinderhulp
Onlangs is de Foundation een samenwerking aangegaan met Nationaal Fonds Kinderhulp, waardoor nog meer gezinnen van een onbezorgde vakantie kunnen genieten. “Op vakantie gaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, aldus Bianca Kemner namens de Koos Konijn Foundation. “Ziekte, financiële zorgen of andere tegenslagen kunnen het leven van mensen behoorlijk op zijn kop zetten. Juist dan kan een paar dagen zonder zorgen, samen genieten een welkome afwisseling zijn. Vooral voor kinderen is het erg belangrijk dat zij ook eens met vakantieverhalen terugkomen op school. Het geeft ze het gevoel er ook gewoon bij te horen.”

Over de Koos Konijn Foundation
De Koos Konijn Foundation is een initiatief van Roompot Vakanties. Koos Konijn is de mascotte en ambassadeur van Roompot Vakanties. Roompot wil iedereen, jong en oud, een onvergetelijke tijd bezorgen, ook mensen voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan. Met de stichting wil de aanbieder van vakantieparken juist mensen die het hard nodig hebben een hart onder de riem steken door ze een paar onbezorgde dagen aan te bieden.

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.