Floris Gerts

Geboortedatum
  • 3 mei 1992
Gewicht
  • 71 kg
Lengte
  • 182 cm
Specialiteit
  • Hardrijder
  • Geaccidenteerde parcoursen
Woonplaats
  • Leiden

BIO

Team Roompot – Nederlandse Loterij versterkte zich begin 2018 met Floris Gerts. De 25-jarige renner, afkomstig van BMC Racing Team, ondertekende een contract voor 1 jaar. 

Ploegleider Erik Breukink was alvast in zijn nopjes met de vierde aanwinst van de ploeg. "We verwachten van Gerts dat hij zijn kans grijpt in een vrije rol. Hij heeft al twee jaar World-Tour ervaring en is gezegend met een goede mentaliteit. Dat past goed in onze groep.”
Gerts, die in 2016 met de Volta Limburg Classic zijn enige profzege wist te boeken, toonde zich verheugd met de overgang. "Ik ben dankbaar voor de kans die Team Roompot – Nederlandse Loterij mij biedt. Na twee jaar groeien en ervaring opdoen wil ik mij verder ontwikkelen als renner. Ik zal meer mijn kans mogen gaan en van de ervaren ploegleiding kan ik enorm veel opsteken. Ik ben alvast heel goed ontvangen. Er heerst een ambiteuze maar ook ontspannen sfeer in de ploeg.”

Management
& support

De ploeg bestaat niet alleen uit de renners. De ruggengraat van de ploeg zijn het management en de support. Onontbeerlijk voor top prestaties.
 

NEEM CONTACT OP

team wind tijdrit

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.