Nick van der Lijke

Geboortedatum
  • 23 september 1991
Gewicht
  • 62 kg
Lengte
  • 176 cm
Profdebuut
  • 2014
Specialiteit
  • Allround
  • Heuvels
Woonplaats
  • Rotterdam

BIO

Nick van der Lijke begint aan zijn derde seizoen als renner van Roompot – Nederlandse Loterij. De geboren Zeeuw deed, bij Belkin en Lotto.nl-Jumbo, al twee jaar ervaring op in de U.C.I. World Tour. De in Rotterdam woonachtige allrounder kreeg in het afgelopen seizoen te kampen met een vervelende schouderblessure, waardoor zijn jaar in mineur eindigde. Eerder liet hij nog een goede indruk achter met ereplaatsen in Catalunya en Ruta del Sol, en boekte hij liefst vijf top tien klasseringen in de Tour des Fjords. Daarnaast was de ZLM-ambassadeur Van der Lijke knap derde in de Volta Limburg Classic en maakte hij tot in de slotklim deel uit van de kopgroep in de, door medevluchter Larry Warbase gewonnen, koninginnenrit van de Tour de Suisse. In december maakte de Middelburger voor het eerst een uitstapje naar de baan en verzekerde zich prompt van de nationale titel op het onderdeel derny.

Management
& support

De ploeg bestaat niet alleen uit de renners. De ruggengraat van de ploeg zijn het management en de support. Onontbeerlijk voor top prestaties.
 

NEEM CONTACT OP

team wind tijdrit

Onze partners

roompotjersey klein2 

Teamshirt

Bestel nu ons nieuwe 2018 teamshirt in de 36 cycling webshop!

Webshop

Missie

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam.

Lees meer...

Volg ons

Vind ons op social media met de hashtag #teamRNL of volg ons op;

UCIeuropelogo

© Copyright 2017    inloggen    website door CliqidDeze website is met trots gemaakt door Cliq id - online specialisten.